Εκτύπωση

Σεμινάριο για τα βασικά της Geogebra.

on . Posted in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για geogebra    Αποτέλεσμα εικόνας για geogebra

   Για πολλά χρόνια επιθυμούσα μια γνωριμία με εξειδικευμένα εκπαιδευτικά λογισμικά, ώστε να ανοίξω ορίζοντες στην χρήση των ΤΠΕ. Χρειαζόμουν μια αρχική καθοδήγηση, μια ώθηση, ώστε να μπορέσω να προχωρήσω με προσωπική προσπάθεια στην αξιοποίησή τους στο διδακτικό μας έργο.

   Δυστυχώς, πριν 30 χρόνια, με δυσκολία βρισκόταν άνθρωπος να καταλάβει τι ακριβώς θα προσέφερε η πληροφορική στην εκπαίδευση. Ας μην συζητήσουμε για εκπαιδευτές και δομές που θα υποστήριζαν παρόμοιες προσπάθειες.

   Σήμερα, υπάρχει αρκετή κινητικότητα σχετική με την εκπαίδευση, πάνω σε αξιόλογα λογισμικά, αλλά και ενημέρωση πάνω στο επιστημονικό υπόβαθρο της χρήσης των ΤΠΕ στην διδακτική πράξη.

   Το άμέσως επόμενο διάστημα, 19 Δεκεμβρίου 2016 με 6 Φεβρουαρίου 2017, θα γίνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διδακτικής των Μαθηματικών με ΤΠΕ για Εκπαιδευτικούς ΠΕ03 και ΠΕ70 με θέματα:

Α) Γνωριμία και εκμάθηση των βασικών του Λογισμικού GeoGebra.


Β) Παροχή συμβουλών και οδηγιών για την βέλτιστη αξιοποίηση στην διδασκαλία του ψηφιακού υλικού που περιέχεται στα Εμπλουτισμένα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία Μαθηματικών του Ψηφιακού Σχολείου.

 

   Θα γίνει σε 5 πόλεις, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί.

   Στην Ξάνθη, θα είναι επιμορφωτής ο υπογράφων.

   Μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή έστω και αργά, γιατί μπορεί να υπάρξουν επιλαχόντες, αλλά και γιατί η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια.

 Εδώ βρίσκεται και το σχετικό έγγραφο:   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ