Εκτύπωση

Διάκριση για τον ιστότοπό μας.

on . Posted in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

     Ποια ανταμοιβή μπορεί να περιμένει ο εκπαιδευτικός που προσπαθεί για κάτι καλύτερο; Μόνο μια ηθική αναγνώριση.  Ένα μήνυμα για το ότι βρίσκεται εντός πορείας. Λίγο κουράγιο από το ότι και άλλοι αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό. 

     Τίποτε καλύτερο από το ειδικό έπαινο (5η Θέση) που απέσπασε ο ιστότοπός μας στον "6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπωνγια το σχολικό έτος 2012-2013, όπως μετονομάζεται ο διαγωνισμός έπειτα από αιτήματα για συμμετοχές και εκτός Ελλάδος.

Η κατηγορία που συμμετείχε ήταν η "Προσωπικοί διαδικτυακοί τόποι εκπαιδευτικών".

     Διοργανωτές ήταν: 

  • Η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και
  • η Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) 

    Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 665 εκπαιδευτικοί ιστότοποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Ειδικός έπαινος απονεμήθηκε σε όσους συγκέντρωσαν βαθμολογία >=50, που αντιστοιχεί περίπου στο 10% των καλύτερων ιστότοπων σε κάθε κατηγορία.

    Ενδιαφέρον είναι το ότι ο ιστότοπός μας έχει αποκτήσει μεν την δομή, την σχεδίασή του και βασικό υλικό, αλλά είναι πρακτικά "ανώριμος". Διότι τώρα βρίσκεται στην φάση του εμπλουτισμού του με το κύριο και πρωτογενές του υλικό. Αυτό μας δίνει καλύτερες προοπτικές για τον επόμενο διαγωνισμό.

 Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους συναδέλφους, τις σχολικές μονάδες και τις υποστηρικτικές δομές που προσπαθούν για μια καλύτερη εκπαίδευση.

   Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στον ιστότοπο του διαγωνισμού.